Blog

Intreb, nu dau cu parul!

14.12.2019 14:14

 În această iarnă, Direcţia Silvică scoate la vânzare pomi de Crăciun?

- Da, la ocoalele silvice din Marghita şi Sudrigiu. Avem 261 de pomi proveniţi din pepiniere, la preţuri între 15 şi 30 lei.

Asa a raspuns şeful Direcţiei Silvice Bihor, inginerul silvic Călin Horgoş la intrebarea celor de la Bihoreanul

Oare sunt suficienti? Nu de alta, dar atatia gasesti la 2-3 familii de rromi din Grui.

La multi ani, turisti si vizitatori!

03.01.2019 16:32

Anul 2018 s-a scurs, parca, nefiresc de repede.Am o senzatie ca timpul trece mai repede ca pe vremea cand eram copii. E doar o impresie.A venit anul 2019. Sa fie mai bun ca cel precedent. Sa fim sanatosi ca asa le-om trece toate.

 Unii dintre noi am prins trecerea dintre ani la focurile de artificii organizate de edili, pe altii la munte, in tara sau afara, pe altii acasa, la prieteni, la vecini, la rude.

 Inceputul de an a fost iar cu probleme pentru drumari. Zapada cazuta a dat peste cap traficul. Au fost afectate in general zonele montane.A fost si cazul drumului spre Stana de Vale. O parte dintre cei blocati pe drum spun ca autoritatile nu au actionat eficient. Facebook-ul s-a umplut cu poze cu masini inzapezite. La acest blocaj au contribuit si unii soferi mai nepriceputi.

 Despre altceva vreau sa va spun, despre stirile despre ``turistii` ramasi in zapada pe drumuri. De cele mai multe ori aceste afirmatii sunt total gresite.Si revenind la zona Stana de Vale, pot sa va spun ca aici turistii sunt foarte putini, da foarte putini. Marea majoritate a celor care urca la Stana sunt vizitatori.Pentru a fi turist trebuie sa te cazezi cel putin o noapte in statiune. Ori, in Stana, daca gasesti 200 de locuri de cazare. Toti ceilalti indivizi care vin, pentru o ora, 2, zece, sunt vizitatori. Sutele de oameni care ajung in statiune sunt vizitatori. Mi-as dori sa apuc ziua in care in Stana de Vale, in plin sezon, numarul TURISTILOR sa fie, macar, dublu fata de numarul VIZITATORILOR.

 La multi ani, turisti si vizitatori!

Primul blog

28.05.2013 18:31

Noul nostru blog a fost lansat astăzi. Concentraţi-vă asupra lui şi noi vom încerca să vă ţinem informaţi. Puteţi citi postări noi pe acest blog prin informaţia RSS.