a inceput Indian Wells

 

 Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 7 mondial, a fost desemnată cap de serie numărul 6 la turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.946.740 dolari.

 Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu sunt cele patru românce care ne vor reprezenta la Indian Wells.

 Halep va intra direct în turul doi, acolo unde se va duela cu învingătoarea dintre japoneza Kurumi Nara şi o altă jucătoare venită din calificări.

 Sorana Cîrstea este considerată a 25-a favorită a turneului şi nici ea nu va evolua în primul tur, fiind calificată din oficiu în turul al doilea, unde va juca cu învingătoarea dintre Andrea Petkovic (Germania) şi o altă jucătoare venită din calificări.

 Monica Niculescu, locul 62 WTA, va da piept în primul tur cu Marina Erakovic din Noua Zeelandă (locul 63 WTA), în vreme ce Alexandra Cadanţu, locul 59 WTA, va juca cu Coco Vandeweghe (locul 108 WTA) din America.

  Indian Wells se desfăşoară între 3 şi 16 martie, în California. La acest turneu nu va participa liderul clasamentului mondial, Serena Williams, care a avut în trecut un conflict cu fanii americani pe motive rasiale.
Sursa - agerpres