al doilea single Linkin Park de pe albumul The Hunting Party

 

 Denumita ”imn de rock si goth cu greutate”, “Until It’s Gone” este cel de-al doilea single dezvaluit de pe noul album "The Hunting Party". 

“Until It’s Gone” aduce fanilor Linkin Park influente noi de sound pe care trupa le-a promis in interviurile de promovare a noului album. Versatilitatea vocala a luiChester Bennington imbinata cu partile lente, atmosferice ale piesei, i-au determinat pe critici sa se declare incantati de aceasta noua compozitie a trupei.

“The Hunting Party” va fi unul dintre cele mai dure albume Linkin Park de pana acum. Discul este primul produs de membrii formatiei, Mike Shinoda si Brad Delson, astfel intervenind schimbari de nuanta în privinta sound-ului. Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul in care s-a ajuns la structura noilor creatii.

“In urma cu cateva luni lucram la demo-uri si am realizat ca suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multa muzica indie…si in acelasi timp ascultam demo-urile si m-am gandit ca nu vreau sa fac ceva care sa sune asa. Ce anume lipseste de pe posturile de radio si ce anume ma emotioneaza si ar putea completa acest gol? Plecand de la aceasta idee, am ajuns la compozitiile de pe noul album. Este mai zgomotos si mai visceral decat tot ce am realizat în ultima perioadă. Suntem cu totii foarte mandri de asta.” - Mike Shinoda

The Hunting Party” va aparea pe piata pe 17 iunie 2014. Noul single “Until It’s Gone” va putea fi achizitionat incepand cu data de 30 mai.  (roton.ro)