americanii se pregatesc

20.09.2013 08:47

Situatia tensionata din lume pare ca nu da semne de ameliorare, iar Statele Unite ale Americii se pregatesc pentru un eveniment major la scara mondiala, poate un dezastru de amploare care ar zgudui intreaga planeta.
 Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA (FEMA) a comandat alimente care pot fi pastrate o perioada mai lunga de timp fara sa se altereze in valoare de 14,2 milioane de dolari, informeaza beforeitsnews.com.
 De asemenea, FEMA a solicitat achizitionarea unei cantitati mari de apa plata, care trebuie livrata, ca si in cazul alimentelor, inainte de 1 octombrie 2013.
 Incepand cu data de 25 septembrie si pana pe 2 octombrie vor avea loc verificari si testari ale sistemelor de telecomunicatii.
 In armata SUA nu vor fi date permisii si nu vor fi autorizate plecarile din bazele militare in intervalul 28 septembrie - 5 noiembrie.
 Unitatile Garzii Nationale trebuie sa duca la bun sfarsit antrenamentele in ceea ce priveste "controlul revoltelor", pana pe data de 30 septembrie, cu o zi inainte de data fatidica de 1 octombrie. (ziare.com)