BRUNO MARS SE PREGATESTE DE LANSAREA UNUI NOU VIDEOCLIP

11.10.2013 14:09

 Superstar-ul american Bruno Mars a anuntat premiera mult-asteptatului videoclip pentru single-ul 'Gorilla'. Bruno va lansa luni, 14 octombrie clipul direct pe pagina lui de Facebook unde a adunat peste 41 de milioane de fani. 
 Mai multe sneak peek-uri ale videoclipului au fost urcate pe contul de Instagram al tanarului artist. La productia videoclipului s-a implicat si Bruno, lucrand impreuna cu vechiul sau colaborator, Cameron Duddy. 
 'Gorilla' este a patra piesa extrasa pe single, de pe materialul 'Unorthodox Jukebox' si vine in completarea hit-urilor : 'Locked Out Of Heaven', 'When I Was Your Man' si 'Treasure'. 
 In plus, Bruno Mars continua sa ne ofere vesti bune. Pe 2 februarie 2014, artistul isi va bucura fanii cu un show in cadrul 'Super Bowl', sustinut pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey. 
 De asemenea, artistul este nominalizat in cadrul premiilor 'American Music Awards' pentru 'Artist Of The Year'. 
 'Unorthodox Jukebox', vine dupa albumul de debut 'Doo-wops & Hooligans' si contine piese produse de The Smeezingtons, Jeff Bhasker (fun., Kanye West, Jay-Z), Mark Ronson ( Amy Winehouse, Lil Wayne, Black Lips) and Diplo ( M.I.A., Usher). 
 Albumul a fost certificat cu Platina pentru vanzarile inregistrate in tari ca Australia, Noua Zeelanda, Canada, Franta, Irlanda sau Marea Britanie.  (roton.ro)