cresterea caprinelor in romania

 

În perioada 8-12 aprilie 2014, Asociaţia Internaţională a Crescătorilor de Capre – IGA împreună cu Asociaţia Crescătorilor din Ungaria şi Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Capre din România – CAPRIROM organizează Conferinţa Europeană Regionala IGA Ungaria-România “The efficiency of goat farming and its effect on the environment în Central and Eastern European countries” şi cea de-a 13-a conferinţă anuală a crescătorilor de caprine din România “Creşterea Caprinelor în Romania- prezent şi viitor”.

 Conferinţele se vor desfăşura în zilele de 8-10 aprilie 2014 în localitatea Debrecen-Ungaria şi 10-12 aprilie în Oradea-Romania.
 Evenimentul din România se organizează la Hotel Forum Continental Oradea după următorul program:
- 10.04.2014 – Conferinţa A.N.C.C. CAPRIROM
- 11.04.2014 – Sesiuni ştiinţifice sub egida IGA:
Sesiunea 1: Sisteme de creştere şi producţie la caprine
Sesiunea 2: Sănătate umană
Workshop 1: Metode nehormonale de reproducţie la capre
Workshop 2: Managementul reproducţiei în sistemele de creştere intensivă a caprelor
- 12.04.2014 – Vizite post conferinţă în România (excursie cu autocarul de la Oradea la Cluj-Napoca, vizitarea unei ferme de capre şi a unei fabrici de procesare a laptelui de capră, prânzul şi vizitarea oraşului Cluj Napoca, reîntoarcere în Oradea).

 Participanţii care doresc să asiste la Conferinţă, atât în Ungaria cât şi în România trebuie să se înscrie direct la secretariatul Conferinţei din Ungaria, iar informaţiile şi înscrierile se obţin la adresa: www. ercg2014.org
 Taxa de participare la sesiunea programată în România este de 215 ron, fără cazare.

(Comunicat)