de ce s-a sinucis Kurt Cobain?

 

Politia din Seattle a dat publicitatii biletul gasit in portofelul solistului de la Nirvana, Kurt Cobain, dupa moartea acestuia, in 1994. Nota, aparent scrisa de Cobain, o acuza pe sotia sa de atunci, Courtney Love, de "sifonarea tuturor banilor mei".

 Biletul gasit asupra lui Cobain nu este datat. "Tu, Kurt Cobain, o iei in casatorie pe Courtney Michelle Love sa iti fie sotie legiuita, chiar daca ea e o nenorocita cu cosuri care iti sifoneaza toti banii si se culca cu altii", scrie in nota, potrivit The Guardian.
 Fara o intelegere a contextului, este insa imposibil de stiut daca aceste afirmatii sunt sarcastice sau sincere. In biletul sau oficial de adio, Cobain se refera la Courtney ca la "o sotie ca o zeita, plina de ambitie si intelegere". El o roaga "sa continue" si sa aiba grija de fiica lor. "Frances va fi mult mai fericita fara mine", se arata in celalalt bilet de adio.
 Politia din Seattle a facut recent o noua verificare a dosarului intocmit dupa sinuciderea lui Cobain pe 8 aprilie 1994 si apoi l-a facut public.
 In timp ce unii adepti ai teoriilor conspirative spun ca solistul vocal al trupei Nirvana a fost ucis, autoritatile au respins aceasta ipoteza, iar moartea lui Cobain nu a mai fost reinvestigata. (ziare.com)