eliberari in procesul lui MJ

Un judecator din Los Angeles a decis, luni, sa ii elibereze din procesul mortii lui Michael Jackson pe doi dintre directorii AEG Live, firma care s-a ocupat de organizarea concertelor vedetei. Acestia fusesera dati in judecata de familia artistului.
 Judecatorul Yvette Palazuelos a retras astfel acuzatiile la adresa celor doi directori, Randy Phillips si Paul Gongaware, sustinand insa ca procesul se va desfasura in continuare, arata Reuters.
 Avocatii grupului AEG Live i-au cerut judecatorului sa faca acest lucru, afirmand ca avocatii familiei Jackson nu au reusit sa demonstreze ca directorii sunt cei care l-au angajat, dand dovada de neglijenta, pe medicul Conrad Murray, care i-a administrat doza letala starului.
 Avocatii AEG au mai spus ca nu s-a dovedit nici faptul ca Phillips si Gongaware au ignorat semnele care indicau faptul ca starea de sanatate a lui Michael Jackson este deplorabila.
 Legendarul artist a murit in 2009, la 50 de ani, in urma unei intoxicatii cu propofol, un anestezic puternic, pe care il folosea ca somnifer, in timpul repetitiilor pentru turneul "This is it".
 Murray a fost condamnat, in 2011, pentru ucidere din culpa. AEG Live a sustinut de la inceputul procesului ca Michael Jackson a fost cel care si-a ales medicul si ca firma nu il controla in niciun fel pe acesta. (ziare.com)