Grimus canta in deschidere la Deep Purple

 

Trupa Grimus va cânta în deschiderea concertului Deep Purple ce va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă, informează organizatorii, Emagic.

 Deși au stiluri muzicale diferite, reprezentanții Deep Purple au fost încântați de performanțele clujenilor, aceasta fiind prima opțiune pentru show-ul de deschidere de la București. Concertul Deep Purple este inclus în turneul de promovare a albumului "Now What?", biletele rămase disponibile fiind tot mai puține după ce noi categorii au fost declarate sold-out.

 După show-ul susținut în urmă cu doar câteva săptămâni în India, la festivalul Saarang, alături de cei de la The Architects, Grimus bifează o nouă performanță, fiind aleasă pentru a cânta în deschiderea concertului Deep Purple.

 "Este o surpriză și o onoare deopotrivă să fim aleși să cântăm pe aceeași scenă cu o adevărată legendă. Chiar dacă stilul nostru este ușor diferit, nu putem decât să ne bucurăm la gândul că muzica  noastră este atât de apreciată. Credem că energia din show-urile live este un limbaj universal până la urmă iar faptul că o trupă ca Deep Purple ne-a ales să cântăm pe aceeași scenă este o dovadă în plus a acestui lucru. Venim la București cu inima deschisă, pentru a cunoaște un public nou și niște artiști pe care îi admirăm", a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei Grimus.

 Grimus este trupa românească cu cele mai multe prezențe la festivaluri internaționale în ultimii doi ani. După ce în vara lui 2012 au bifat apariții la Sziget Festival (Ungaria), Exit Festival (Serbia),  Rock for People (Cehia) și B'estfest, 2013 a început pentru clujeni cu o prestație la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) și a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) și Waves Vienna Festival (Austria). Prestațiile live impecabile au fost un avantaj în plus, aducându-le celor șase membri șansa de a cânta în deschiderea concertelor unor artiști precum Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo și Roxette.

 Fanii care vor să îi vadă live pe veteranii rockeri de la Deep Purple pot să își cumpere bilete în zonele ce oferă acces în picioare. Mai puțin de un sfert din biletele puse în vânzare în categoriile Golden Ring și Acces General au rămas disponibile. Acestea pot fi achiziționate fie online, de pe www.myticket.ro sau www.iabilet.ro, fie din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu sau casa de bilete a Sălii Palatului.  Comunicat eMagic