Info AJF Bihor

12.05.2020 10:40

 Preşedintele FRF a prezentat, intr-o intalnire online, ultimele noutăţi, evidențiind situaţia dificilă cu care se confruntă mai multe judeţe care au focare de Covid-19.

 Răzvan Burleanu a subliniat necesitatea încheierii competiţiilor pe teren, aspect ce depinde, însă, cel mai mult, de deciziile autorităţilor centrale şi locale.

 Obiectivele de care trebuie să se ghideze AJF-urile sunt în primul rând siguranţa şi sănătatea jucătorilor, a staff-ului, a suporterilor şi a tuturor celor angrenaţi în activitatea fotbalistică, dar şi sustenabilitatea financiară a cluburilor indiferent de nivel, mai cu seamă că orice problemă a unui club se răsfrânge asupra celorlalte grupări şi chiar a întregului fenomen fotbalistic.

 Intenţia FRF este, ca în măsura posibilităților, toate campionatele să se încheie pe teren, dar şi ca măsurile care se vor lua să aibă efect pe termen mediu, să nu fie nevoie de decizii contradictorii în viitorul apropiat. „O decizie prematură îți poate influența deciziile pe termen mediu, de aceea trebuie să creem un model pentru aceste hotărâri. Ce pare acum o nedreptate, ar putea fi la toamnă un mic avantaj pentru aceeaşi echipă” - a susţinut preşedintele FRF.

                                       

Ultima ora

 Campionatul Ligii a III-a nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020, a decis, luni, Comitetului de Urgenţă al FRF, potrivit News.ro.