Iorgulescu, audiat

 Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este anchetat de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala, informeaza B1Tv. Dosarul a fost demarat in 2006, de pe vremea cand Iorgulescu era presedinte al formatiei FC National. 
 Ancheta a fost derulata de ANAF, dupa mai multe controale efectuate la fosta echipa din Liga 1, FC National. Iorgulescu este acuzat ca nu a platit taxele catre stat pentru mai multe transferuri de jucatori.
 Tot in acelasi dosar cu Iorgulescu mai sunt audiati Constantin Iacov, fost presedinte la FC National si fost candidat la sefia FRF, in anul 2009, si Florin Ciobanu. 

 Gino Iorgulescu a fost ales, joi, in fruntea LPS: l-a invins pe Dumitru Dragomir (11-7 a fost scorul voturilor primite de Gino). "Am fost batut si de valoarea lui, dar si de valoarea politica. S-au implicat multi oameni la aceasta victorie. Au fost mai tari ca mine, ii doresc succes domnului Iorgulescu, sa fie sanatos si sa tina Liga asa cum am tinut-o eu din punct de vedere financiar", a declarat Dragomir imediat dupa ce a fost invins. (hotnews.ro)