Liga 1 la tv

 

Posturile Look TV și Transilvania Live au încheiat un memorandum de înțelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga 1 și Cupa Ligii, anunță site-ul transilvanialive.ro.

 Radiodifuzorii Transilvania Look SA (deținător al licenței pentru postul ''Look TV'') și NCN Studio TV SA (deținător al licenței pentru postul TV ''Transilvania Live'') au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., compania care a semnat în data de 4 martie 2014 contractul de cesiune de drepturi mass-media, prin care Intel Sky Broadcast Ltd. a achiziționat de la Liga Profesionistă de Fotbal drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 și din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019, precizează comunicatul.

 Potrivit memorandumului de înțelegere semnat, Intel Sky Broadcast Ltd. va dobândi dreptul de proprietate asupra Transilvania Look SA și NCN Studio TV SA, iar cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, online și mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga 1 și Cupa Ligii.

 Posturile de televiziune Look TV și Transilvania Live fac parte din Transilvania Media Group, care aparține omului de afaceri Arpad Paszkany. (Agerpres)