locuri de munca in Germania

 AJOFM Bihor anunță că 145 de români pot ocupa mai multe posturi în domeniul hotelier – gastronomic în Germania. Selectia va avea loc pe 5 și 6 septembrie 2013 la Sibiu.

 Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt și compania Europa Park Rust oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) și manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

 Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni (octombrie 2013 - aprilie 2014) în funcție de angajator. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850 – 1950 euro brut/lună pentru barman și 1500 – 2100 euro brut/lună (în funcție de calificare și experiența profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contracost (270 euro/lună), iar întreținerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

 Pentru postul manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet: cunoștințe ridicate de limba germană și engleză calificare și experiență în domeniu

 Cei interesați și calificați trebuie să se prezinte la AJOFM Bihor, biroul Eures, strada Transilvaniei – 2, cu următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană; cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Apt pentru muncă”.