Lykke Li revine

04.06.2013 19:15

Cantareata de origine suedeza care a luat prin surprindere scena muzicala cu sound-ul ei underground electro-pop eclectic, cucerind topurile cu piesa 'I Follow Rivers', revine in atentia fanilor cu o noua colaborare.
 David Lynch a cooptat-o pe artista pentru piesa 'I'm Waiting Here', inclusa pe viitorul material al acestuia, care se va lansa pe data de 1 iulie.
 In 2012, Lykke Li a inregistrat un record absolut in Romania cu o prezenta de 14 saptamani pe prima pozitie a topurilor de audienta radio si TV.
 Li Lykke Timontej Zachrisson, nascuta pe 18 martie 1986 in Stockholm, a fost crescuta de parinti cu valente artistice - mama sa a fost fotograf iar tatal sau muzician.
 Cantareata a lansat primul sau EP , 'Little Bit' in 2007, urmand ca in 2009 sa lanseze primul sau album, 'Youth Novels'. Doi ani mai tarziu, a lansat albumul ce ne-a adus single-ul 'I Follow Rivers', 'Wounded Rhymes'.
 In plus, Lykke a semnat un contract de modeling cu celebra agentie Viva London, promitand insa ca acest fapt nu ii va influenta in niciun fel cariera muzicala.
In prezent, Lykke lucreaza la viitorul ei album, colaborand cu producatori de top si promite sa ne farmece din nou cu stilul sau eclectic.  (Roton Music)

Credit foto: Warner Music