Madonna goala

O serie de fotografii ale Madonnei, goala, au fost scoase la licitatie. In ele, artista a fost imortalizata cand avea 18 ani si nu cunoscuse inca celebritatea.
 Se intampla in 1977, cand actuala vedeta nu era decat Louise Ciccone, o tanara studenta la Universitatea din Michigan, potrivit 7sur7.be.
 Devenita majora, viitoarea regina a muzicii pop a acceptat sa pozeze pentru fotograful Herman Kulkens, bruneta si cat mai naturala. Un job pentru care tanara Louise a fost remunerata cu 10 dolari pe ora. Astazi, se estimeaza ca Madonna este miliardara.
 Cand cantareata a inceput sa-si faca un nume, Bob Guccione, fondatorul publicatiei Penthouse a cumparat aceste clisee si le-a publicat in revista sa in 1987. La moartea lui Guccione, in 2010, Jeremy Fommer, un om de afaceri, a cumparat colectia de fotografii si opere de arta erotica ale fondatorului Penthouse, colectia implicand si alte staruri in afara Madonnei.
 Pentru amatorii de astfel de lucrari, ele vor fi scoase la licitatie pe data de 9 noiembrie, pe site-ul Guccionecollection.com.   (ziare.com)