McCartney si-a anulat turneul asiatic

 

Fostul basist al formației The Beatles, Paul McCartney, care și-a anulat turneul asiatic din cauza unor probleme de sănătate și a fost internat câteva zile într-un spital din Tokyo, se simte mai bine și a fost externat, după care a părăsit Japonia, informează marți Reuters.

 Sir Paul McCartney, 71 de ani, a plecat din Japonia luni, la bordul unei curse charter. Destinația exactă a solistului nu a fost precizată, dar în presa niponă au fost publicate speculații conform cărora s-ar fi îndreptat spre Londra.

"Paul McCartney speră să revină cât mai repede în Japonia pentru mai multe concerte", conform organizatorilor turneului său asiatic anulat.

 McCartney și-a anulat concertele din Japonia săptămâna trecută, după ce a suferit o infecție virală. Ulterior el a anulat și concertul pe care trebuia să-l susțină în Coreea de Sud.

 Paul McCartney și bateristul Ringo Starr sunt singuri membri în viață din legendara formație The Beatles, care conform Guinness, rămâne cea mai bine vândută formație din istorie, chiar dacă s-a destrămat din 1970. AGERPRES (Foto: Reuters)