miley cyrus in duet cu madonna

29.01.2014 09:35

 

 Miley Cyrus a reușit să o convingă pe Madonna să cânte alături de ea în cadrul unui concert MTV 'Unplugged' special ce va putea fi urmărit miercuri, 29 ianuarie, conform starpulse.com.

 "Această reprezentație unplugged va oferi o perspectivă asupra unei părți mai intime a lui Cyrus, ca artistă, și va cuprinde invitați speciali alături de care va reinventa unele dintre piesele muzicale care îi definesc cariera, inclusiv unele melodii de pe deja celebrul album 'Bangerz'", conform unui comunicat al MTV.

 "Miley și fanii ei au avut mereu o legătură intimă și directă prin intermediul muzicii, a personalității și a atitudinii rebele, iar scena acestui 'Unplugged' va reprezenta platforma perfectă de pe care ea va putea să le împărtășească spectatorilor din pasiunea care o inspiră și îi aprinde muzica", se mai precizează în comunicat.

 Miley Cyrus, 21 de ani, nu s-a sfiit să se compare cu Madonna, considerând că împărtășește aceeași pasiune pentru controverse și asumarea de riscuri ca și regina pop.  AGERPRES