Nationala de minifotbal a Romaniei joaca un meci amical la Beius

 Naţionalei României de minifotbal se afla in cantonament la Oradea, dupa care, în perioada 21-27 august, va participa la Campionatul European ce se va desfăşura în Ungaria, la Szekesfehervar.

 Jucatorii de la Nationala Romaniei vor disputa două jocuri de verificare. Primul va avea loc la Beiuş pe 19 august, de la ora 19.00, în compania unei selecţionate a Bazei Sportive Beius, administrate de Adi Barz, iar al doilea în 20 august la Baza Tineretului cu Selecţionata Oradea.

 Din lotul României a facut parte şi portarul Vlad Gheţe, de la AEK Oradea, dar in ultimele zile de cantonament acesta nu a fost inclus in lot.

 România a câştigat toate cele şase ediţii de până acum ale Campionatului European de minifotbal: 2010 - în Slovacia, 2011 - în România, 2012 - în Republica Moldova, 2013 - în Grecia, 2014 - în Muntenegru, 2015 - în Croaţia. România a mai învins Croaţia în finala ediţiei din 2013, cu 2-0.

 Lotul echipei României care a castigat miniEURO 2015 a fost format din:

Bogdănel Rădulescu, Vlad Gheţe, Robert Jigum - portari,

Bogdănel Moişi, Costin Puşcă, Mircea Popa, Ionuţ Marian, Sebastian Vasile, Stelian Slabu, Nicolae Constândana - fundaşi,

Ciprian Bucovanu, Ciprian Ursu, Cristian Iordan, Florin Sabou, Gabriel Tănase, Radu Burciu, Răzvan Radu - mijlocaşi,

Ciprian Brighiu, Adrian Călugăreanu, Cosmin Gabriel Crăciun - atacanţi.

 Federația de Minifotbal din România organizează în prezent campionate de minifotbal în 30 de județe și București, pentru un număr de peste 23.000 de jucători amatori.