noi produse Velux

Începând cu luna septembrie a acestui an 2013, gama de produse VELUX se mărește cu încă un produs de montaj – kitul pentru realizarea finisajului interior. Acesta asigură realizarea corectă și rapidă a finisajului de gipscarton din jurul ferestrelor de mansardă, astfel încât cantitatea de lumină naturală care pătrunde prin fereastră să fie maximă!
 Este binecunoscut faptul că mansardele se numără printre cele mai atractive spații de locuit datorită planurilor înclinate, amenajărilor atipice și ferestrelor de mansardă care le pun în lumină. Dar ele își pot pierde farmecul dacă nu sunt corect amenajate iar cantitatea de lumină este insuficientă.

 De aceea, compania VELUX, lider de piață pe segmentul ferestrelor de mansardă și care deține în acest moment cea mai vastă gamă de produse și accesorii pentru acestea, propune consumatorilor un produs complementar, venit în completarea produselor izolatoare pentru montaj: kitul pentru realizarea finisajului interior.

Finisajul interior corect în jurul ferestrelor de mansardă trebuie să fie orizontal în partea de sus și vertical în partea de jos pentru a asigura distribuția eficientă a luminii. În plus, odată cu amplasarea corpurilor de încălzire sub ferestre, în cazul finisajului interior corect se asigură buna circulație a aerului cald pe întreaga suprafață vitrată și se previne apariția condensului. 

Produsul conține profile metalice telescopice pentru fixarea plăcilor de gipscarton de jur împrejurul ferestrei dar și o folie barieră de vapori pentru protecția structurii interioare din jurul ferestrelor de mansardă.

 ” Ne dorim să oferim clienților noștri soluții complete de montaj, iar toamna aceastra aducem în prim plan produsele complementare montajului. Finisajul interior incorect, tip ’’cutie”  este din păcate foarte des întâlnit în mansardele amenajate în România iar pe lângă un aspec inestetic, principalul efect este reducerea considerabilă a cantității de lumină care pătrunde în interior. Kitul pentru realizarea corectă a finisajului din jurul ferestrei de mansardă rezolvă această problemă totodată estetică și funcțională iar clienții beneficiază de aceste avantaje la un preț corect!”, declară Noemi Ritea – General Manager - VELUX România.

 “Deoarece acest nou produs are încorporată folia barieră de vapori VELUX BBX, este o investiţie ce aduce beneficii pe termen lung oricărei locuinţe, eliminând apariţia punţilor termice şi a condensului şi reducând considerabil factura la energia termică.” spune Andrei Dărîngă, Service Manager - VELUX România. 

Comunicat de presa - Madalina Petrescu - Marketing & Design Manager