Nou album Def Leppard

07.01.2014 10:03

 

 Chitaristul Phil Collen a confirmat inregistrarea unui nou album Def Leppard, iar trupa va intra in studio in data de 1 februarie.
 'M-am intalnit cu Joe, Vivian si Rick, am discutat cu mult entuziasm despre acest nou disc. Au trecut 6 ani de la ultimul disc, avem atat de multe idei.' declara Campbell.
 Campbell este sigur ca acest nou album va pastra elemente ale soundului clasic Def Leppard.
 'Trupa are succes datorita unui sound anume. Este un brand, la fel ca Coca-Cola, trebuie sa oferi oamenilor exact ce vor.'
 Chitaristul Def Leppard fost diagnosticat in 2013 cu limfomul Hodgkins. „Pentru cei pe care ii intereseaza, va anunt ca dupa venirea rezultatelor tomografice si a altor teste aferente, oficial sunt in plin proces de vindecare. Asta e vestea cea buna. Vestea proasta e ca nu mai am nici o scuza sa nu ma mai duc la sala.”
 Limfomul Hodgkins este un cancer al sistemului limfatic care se caracterizeaza prin marirea in volum si consistenta crescuta a ganglionilor de la nivelul gatului, de la nivelul axilei si de la nivel inghinal. Campbell a inceput tratamentul de chimioterapie inca din luna aprilie.  (metalhead.ro)