OZN pe Marte?

 

 O imagine capturata de roverul Curiosity al NASA pe planeta Marte la inceptul acestei luni pare sa arate un obiect zburator neidentificat pe cer, chiar deasupra orizontului. Forma este una alungita si cu o lumina stralucitoare in centru.
 Vanatorii de OZN-uri sustin ca au gasit dovezi clare ale zborului unei farfurii zburatoare deasupra suprafetei martiene, potrivit Huffington Post.
 Fotografia acestui neobisnuit obiect apare pe site-ul oficial al agentiei spatiale americane NASA.
 In mod natural, informatiile care apar in publicatia UFO Sighting Daily sunt destul de clare in privinta misterioasei aparitii de pe planeta rosie: "Acest OZN ar fi trebuit sa fie invizibil pentru rover, dar unghiul razelor Soarelui evidentiaza marginile sale.
 Acest obiect este in mod clar in zbor si arata ca un disc inclinat la 45 de grade. Linia OZN-ului (trasata cu rosu pe fotografie) nu se aliniaza cu Soarele. Aceasta este dovada ca obiectul nu este doar o reflexie cauzata de Soare, ci un obiect care zboara pe Marte".
 Cu toate acestea, exista o serie de alte posibilitati evidente. Una dintre ele ar fi faptul ca obiectul ar putea fi doar o eroare a aparatului de fotografiat al roverului Curiosity.
 O alta varianta ar putea fi o strafulgerare provenita de la un meteorit sau posibil una dintre navele spatiale non-martiene, care pot orbita in jurul planetei. (ziare.com)