Performanţă notabilă la fotbal-tenis Crişul Oradea, vicecampioană naţională

19.11.2013 14:45

 Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca a găzduit al doilea turneu play-off al Campionatului Naţional de fotbal-tenis, la finele căruia echipa CS Crişul Oradea a obţinut o performanţă notabilă, devenind vicecampioană naţională.

 Echipa pregătită de Gheorghe Grădinaru a avut un parcurs excelent pe durata întregului sezon, terminând sezonul regulat pe locul secund, menţinându-şi apoi această clasare şi după cele două turnee ale play-off-ului. Mai mult, Crişul a avut şansa de a lupta pentru titlu, însă, experienţa superioară a clujenilor de la Victory (vicecampionii ediţiei trecute) a înclinat balanţa în favoarea formaţiei de sub Feleac. Medaliile de bornz au ajuns tot la Cluj, fiind obţinute de componenţii echipei Nord-Vest, CSU Ploieşti încheind întrecerea pe locul patru. Prin performanţa obţinută de orădeni, Bihorul a rămas în elita fotbal-tenisului naţional, asta după ce deţinătoarea titlului, Tengo Salonta, a sacrificat rezultatele din sezonul actual, pentru a creşte juniorii din propria pepinieră.

 „A fost un sezon dificil în care ne-am confruntat cu numeroase probleme, dar întotdeanua am găsit oameni pasionaţi de sport şi de fotbal-tenis care ne-au ajutat să facem următorul pas înainte. Le mulţumesc pe această cale tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit, prin sprijinul lor, material sau moral, la obţinerea acestui titlu de vicecampioană naţională” - a subliniat Gheorghe Grădinaru, antrenorul CS Crişul.

 Echipa orădeană a cucerit medaliile de argint în formula: Gabriel Antal, Ioan Creţ, Hegedűs Norbert şi Gulácsi Róbert (ambi din Ungaria), însă, pe parcurusl anului au mai contribuit la succes şi Paul Creţ, Ionuţ Oprea şi Andrei Boiţ.

Peti BOROS (sportul bihorean)