Peter Gabriel, prima data in Romania

04.11.2013 19:10

Emagic continua seria premierelor si in 2014, pregatind publicului roman un nou show extraordinar: Peter Gabriel! Celebrul artist de origine britanica se va afla pentru prima data la noi in tara in primavara anului viitor, concertul sau fiind programat sa aiba loc pe 8 mai, in pavilionul central din cadrul complexului expozitional Romexpo.

 Show-ul face parte din turneul ``Back to Front`` ce macheaza 25 de ani de la aparitia celui mai cunoscut album al artistului, “So”, material remasterizat si disponibil incepand cu aceasta luna intr-o editie de colectie.

Proaspat nominalizat pentru includerea in The Rock and Roll Hall of Fame, Peter Gabriel este unul dintre artistii internationali a caror cariera impresioneaza prin longevitate, inovatie si versatilitate. Cu 6 statuete Grammy, 3 Brit Awards si alte 13 trofee MTV Video Music Awards, Peter Gabriel este unul dintre cei mai influenti artisti din industria muzicala internationala, fiind recunoscut ca atare si in cadrul BMI London Awards, odata cu acordarea premiului BMI Icon pentru intreaga activitate.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, incepand de joi, 7 noiembrie, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 165 de lei in tribune, 175 de lei in Golden Ring (in picioare), 385 de lei in categoriea Premium Seats (locuri pe scaune) si 495 de lei in Diamond Seats (locuri pe scaune). In perioada urmatoare, biletele vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.