PIESA NEBUNA CARE FACE LEGEA IN CLASAMENTELE MUZICALE

07.10.2013 19:23

Usor, dar sigur, 'Vulpea' celor de la Ylvis cucereste clasamentele muzicale de pretutindeni. In prezent, 'The Fox' ocupa locul 8 in Billboard Top 100 si se apropie de 100 de milioane de vizualizari pe YouTube. 
 Se pare ca norvegienii Bard si Vegard Ylvisaker au in plan sa cucereasca si restul lumii. 'The Fox' ocupa prima pozitie in topul iTunes din Norvegia, Finlanda, Brunei, Letonia, Republica Moldova si se afla in top 10 in tari ca Suedia, Danemarca, Ungaria, Noua Zeelanda, Canada, Australia, Germania, Regatul Unit si chiar Mozambic, Singapore si Malaezia. 
 Succesul 'The Fox' i-a luat prin surprindere pe cei doi frati, ei realizand videoclipul doar pentru promovarea noului sezon din show-ul lor televizat: 'I kveld med YLVIS' ( 'In aceasta seara cu YLVIS') de pe postul TVNorge. 
Intr-un interviu recent acordat publicatiei Billboard din Statele Unite ale Americii, Bard a descris procesul prin care a luat nastere piesa: 'Stateam si ne gandeam la lucruri si idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o... vulpe. Procesul a fost completat de producatorii de la Stargate care ne-au dat o mana de ajutor pentru finalizarea acestei melodii'. 
 Ylvis au fost pe deplin surprinsi de succesul de care se bucura piesa. Bard Ylvissaker a declarat ca 'am fost socati de reactia publicului. Melodia trebuia sa distreze cativa norvegieni pentru 3 minute si atat.' 

Sursa – roton.ro