revolta la Steaua

 

 O mica revolta a avut loc in vestiarul Stelei inaintea derbiului cu Dinamo, fotbalistii lui Reghecampf solicitand plata salariilor si primelor restante.
 Intarzierea salariilor este un lucru obisnuit la Steaua, fotbalistii primindu-si banii de 3-4 ori pe an, atunci cand clubul incaseaza sume consistente de la LPF sau de la UEFA. Totusi, in ultimul sezon acestia nu au incasat mai deloc primele de meci, care s-au tot adunat si care i-au facut pe sportivi sa se revolte.
 Potrivit Gazetei Sporturilor, demersul jucatorilor a avut succes doar in parte, acestia primind aproximativ o treime din cuantumul restantelor.
 Situatia tensionata ar putea continua pentru ca sunt semnale ca stelistii nu isi vor mai primi si restul primelor, dupa cum anunta sursa citata.
 Asta deoarece foarte putini fotbalisti ai campioanei au trecute in contracte aceste bonusuri.
 Steaua a avut unul dintre cei mai buni ani din istorie, din punct de vedere financiar, clubul din bulevardul Ghencea incasand aproape 40 de milioane de euro in 2013 din transferuri, drepturi TV si premii pentru participarea in competitiile europene. (Ziare.com; foto: steauafc.com)