Rocky revine pe ecrane

 Actorul american Sylvester Stallone va aparea pentru a saptea oara intr-un film cu celebrul boxer Rocky, caruia i-a dat viata in urma cu aproape 40 de ani.
 
Starul filmelor de actiune ar putea relua astfel rolul lui Rocky Balboa, luptatorul retras care a devenit antrenor, transmite Press Association.
 Regizor va fi tanarul Ryan Coogler, in varsta de doar 27 de ani, care va fi de asemenea scenaristul peliculei.
 Povestea se centreaza asupra nepotului fostului rival al lui Rocky, Apollo Creed, care vine la Rocky pentru a-l ruga sa-i fie mentor. Filmul ar urma sa poarte chiar numele fostului adversar al lui Rocky Balboa, "Creed'.
 Stallone, care lucreaza in prezent la Expendables 3, va fi unul dintre producatorii filmului. In varsta de 67 de ani, actorul a mai jucat de sase ori rolul lui Rocky Balboa.
 Cel mai mare succes al seriei a fost primul film, "Rocky" (1976), care a castigat trei premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor, aducandu-i lui Stallone doua nominalizari - cel mai bun actor si cel mai bun scenariu. Alte cinci filme au aparut in anii 1979, 1982, 1985, 1990 si 2006.   (ziare.com)