se vinde casa in care a copilarit Kurt Cobain

26.09.2013 09:40

Mama raposatului Kurt Cobain a decis sa vanda bungaloul in care fiul ei a copilarit, situata in Aberdeen, Washington. Aceasta cere pe casa modesta jumatate de milion de dolari, chiar daca valoarea sa comerciala nu depaseste 67.000 de dolari.
 
Wendy O'Connor isi tenteaza eventualii cumparatori cu ideea infiintarii unui muzeu in memoria lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, mai ales ca in camera sa inca mai pot fi vazute matrite cu numele unor trupe precum Iron Maiden sau Led Zeppelin. De altfel, numele formatiilor se gasesc si pe pereti, laolalta cu niste gauri facute chiar de Kurt Cobain.
 Sora artistului a explicat ca decizia de a vinde casa nu e una usoara, insa ideea de a infiinta un muzeu in memoria lui Kurt primeaza. De altfel, familia ar dori sa fie implicata in acest proiect, relateaza ContactMusic.
 In plus, rudele lui Kurt s-au mutat in Washington. In ceea ce priveste bungaloul, acesta a fost cumparat de parintii lui Kurt Cobain in fostul oras de taietori de lemne in 1969, cand Kurt avea doi ani. La noua ani, parintii sai s-au despartit.
 Pana acum cinci ani, in casa a locuit un prieten al familiei. Acesta a pastrat insa inclusiv salteaua lui Kurt.
 Solistul trupei Nirvana s-a sinucis in aprilie 1994, cand avea doar 27 de ani, lasand in urma o sotie, Courtney Love, si o fetita, Frances Bean Cobain. (ziare.com)