statuia din ceara a lui Bieber a fost retrasa de la vizionare

14.02.2014 08:18

 

 Statuia din ceară a lui Justin Bieber de la muzeul  Madame Tussauds din New York a fost retrasă dintre exponate din cauza degradării accentuate provocate de atingerea sa de către fani, de-a lungul timpului, conform New York Post.

 Statuia îl reprezenta pe tânărul de 19 ani pe când era încă și mai tânăr, și, în pofida intervențiilor regulate de întreținere, "nu mai aduce deloc cu starul și nici nu face cinste muzeului nostru în starea în care a ajuns", conform managerului general al acestui muzeu, Bret Pidgeon.

"Ne pare rău că a trebuit să retragem această statuie dintre exponate, dar în curând sperăm să expunem o nouă reprezentare a lui Justin, așa cum arată acum", a mai adăugat el.

 Între timp, răsfățata vedetă de origine canadiană s-a mai implicat într-un scandal, după ce și-a schimbat numele contului său de Instagram în "Bizzle", generând noi speculații cum că și-ar dori să înceapă o carieră de muzician rap. Aceste vești nu i-au căzut tocmai bine rapper-ului Lethal Bizzle, care-l acuză pe Bieber într-un material publicat de The Sun că încearcă să-i fure numele. AGERPRES