taxarea autostrazilor in Romania

25.11.2013 09:06

Taxarea autostrazilor din Romania ar putea incepe dupa finalizarea centurii sud a Capitalei, unde lucrarile vor fi derulate in intervalul 2014-2017, informeaza Mediafax citand o declaratie a ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, facuta in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de ProTV.

 Taxa va fi platita pe traseul Pitesti - Constanta, avand un nivel de trei euro la suta de kilometri, a aratat ministrul. Acelasi nivel de taxare a fost estimat si pentru autostrada Comarnic - Brasov, care ar putea fi finalizata in 2016-2017.
 Premierul Victor Ponta a anuntat in august ca soferii care vor circula pe autostrada intre Pitesti si Constanta vor fi obligati sa achite o taxa, iar din banii astfel colectati vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei.
 In primavara acestui an, Sova, declara ca tronsoanele de autostrada Comarnic-Brasov si Craiova-Pitesti, precum si centura sud a Bucurestiului vor fi taxate dupa intrarea in exploatare, iar cuantumul taxei se va baza pe un calcul de 3 euro pe suta de kilometri. (hotnews.ro)

Înapoi

+14
°
C
H: +14°
L: +
Beius
Sunday, 03 May
See 7-Day Forecast
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+16° +15° +12° +11° +16° +19°
+ + + + + +
Calendar Widget by CalendarLabs

Contact

beiuseanul

© 2013 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode