Tenis - Wimbledon 2013

27.06.2013 18:27

 Romania nu mai are nicio reprezentanta in proba de simplu de la Wimbledon. Simona Halep si Alexandra Cadantu au fost eliminate joi in turul doi de la Wimbledon.
 Halep a fost invinsa in trei seturi, scor 2-6, 6-1, 0-6, de chinezoaica Na Li, in timp ce Alexandra Cadantu a pierdut in doua seturi, scor 4-6, 5-7, in fata japonezei Kimiko Date.
 Pentru prezenta in turul doi, cele doua tenismene s-au ales cu cate 100 de puncte in clasamentul  ATP si cu cate 32 de mii de lire sterline.

Surprize

 Castigatorul de anul trecut, Roger Federer (3 ATP), a fost eliminat in runda a 2-a, de ucrainianul Sergiy Stakhovsky (116 ATP), dupa ce, cu o zi mai devreme, spaniolul Rafael Nadal (5 ATP), a fost invins de belgian Steve Darcis (110 ATP).

 Victoria Azarenka si Maria Sharapova, au parasit intrecerea, bielorusa din cauza unei accidentari, in timp ce rusoaica a pierdut in fata necunoscutei Michelle Larcher De Brito (131 WTA).

Alte nume cu pretentii, dar care au fost nevoite sa paraseasca turneul londonez: Sarra Eranni, Jo Wilfried Tsonga, Caroline Woszniacki, Stanislas Wawrinka, Maria Kirilenko sau Jelena Jankovic.