Trupa Deep Purple va lansa albumul Now What?! in varianta live

Membrii Deep Purple au lansat in luna aprilie a acestui an un nou album, intitulat `Now What?!`, iar la finalul lui noiembrie se pregatesc de lansarea acestuia si in varianta live. Noul material surprinde energia si emotia pe care turneul cu acelasi nume le transmite fanilor Deep Purple, marcand totodata succesul de care s-a bucurat versiunea de studio a albumului. Pe 20 februarie2014, fanii din Romania isi vor putea reintalni idolii in cadrul unui concert organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 Noul album Now What?! semnat de trupa Deep Purple va putea fi ascultat incepand cu finalul lunii noiembrie si intr-o varianta live, set-ul de 12 piese fiind inregistrat in Roma, Milano, Gaevle (Suedia) si Aalbord (Danemarca). Acesta va include 11 piese de pe proaspatul album, precum si o interpretare originala a celebrei Smoke on the Water. Materialul va fi lansat doar pentru piata europeana, urmand ca o varianta pentru Statele Unite sa apara anul viitor. Now What?! este al 19-lea album lansat de trupa Deep Purple, fiind produs de Bob Ezrin, care de-a lungul timpului a lucrat cu artisti precum Lou Reed, Alice Cooper, Kiss sau Pink Floyd.

 Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal si hard rock alaturi deLed Zeppelin si Black Sabbath, va reveni iarna aceasta la Bucuresti dupa aproape 7 ani de la ultima vizita in Romania. Concertul trupei va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta, biletele fiind disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica,Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – in picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – in picioare) si 95 lei (peluza, pe scaune).

 Andrea Filip – Communication Manager