U Cluj vinde `tricouri rock`

 

Universitatea Cluj este prima echipa de fotbal din Romania care lanseaza o gama de tricouri destinata exclusiv fanilor muzicii rock.
 "Campania de imagine derulata de responsabilii de marketing al lui "U" Cluj este realizata cu ajutorul muzicianului rock Teo Peter jr, bassistul truei Altar, care a fost ales pentru a prezenta aceste tricouri", informeaza clubul pe pagina oficiala de Facebook via Ziuadecluj.
 Tricourile prezinta in maniera gothic - metal sigla clubului "U", dar exista si o versiune care prezinta un cap de mort cu sapca rosie, asa cum sunt multe din tricourile purtate de metalisti.
 "Ideea unor tricouri rock/metal este mai veche si ne bucuram ca impreuna cu departamentul de marketing am reusit sa o punem in practica. Universitatea Cluj e primul club din Romania care lanseaza o astfel de colectie si ne bucuram ca reactiile fanilor au fost foarte bune. Shootingul foto a fost realizat impreuna cu prietenul nostru, Teo Peter jr., basistul trupei Altar", a declarat pentru Ziua de Cluj, Alin Sutea, PR Manager al FC "U" Cluj.
 Tricourile pot fi achizitionate de la magazinul clubului din Iulius Mall si la standurile de la Cluj Arena, in ziua meciurilor si costa 55 de lei bucata fiind produse inregistrate ale "U" Cluj. (metalhead.ro)