Zero si Alexandra Stan - Inima de gheata

 

 Formatia Zero a lansat cel mai nou videoclip intitulat “Inima de gheata”, alaturi de  solista Alexandra Stan. Piesa este o coproductie a casei de discuri Roton si Fonogram Studios si prima colaborare a artistei de renume international Alexandra Stan cu o trupa autohtona.

„Inima de gheata” vorbeste despre suflete pereche, despre cei care cauta o viata intreaga iubirea adevarata. Insa, uneori se intampla ca in aceasta explorare sa suferi din dragoste si sa te indragostesti de persoanele nepotrivite. Cu toate acestea, mesajul piesei este acela ca speranta nu trebuie sa moara pentru ca pe fiecare il asteapta, undeva, acel cineva care ii va face viata minunata.

Videoclipul prezinta intr-o maniera melancolica faptul ca majoritatea oamenilor asteapta respectiva persoana speciala si ca adesea nu este cea la care ne asteptam. Atat piesa cat si videoclipul sunt despre a nu renunta, despre lupta pentru a avea ceea ce iti doresti, chiar daca uneori dureaza un timp pana topesti o inima de gheata.

„Pentru trupa Zero ’Inima de gheata’ este un alt pas, unul pe care ni-l doream. Piesa are mesaj, are sound-ul potrivit, iar vocea Alexandrei se potriveste perfect. Ne bucura colaborarea si speram ca piesa sa fie pe placul tuturor”, a declarat Vlad Manolache, basistul trupei Zero.

„Am auzit ’Inima de gheata’ pentru prima data in studio si mi-a placut, asa a inceput colaborarea. Este o piesa frumoasa, cu mesaj si cu emotii, asa ca sper sa va placa” a declarat Alexandra Stan.  (roton.ro)