Bihorul Beius disputa finala nationala la juniori A1

26.06.2015 08:38

 

CF Bihorul Beiuş joacă astazi finala Campionatului Naţional la juniori A 1 (jucători născuţi dupa 1996).

 Echipa antrenată de Alin Popa se afla la Buftea, unde se desfasoara turneul final intre cele mai bune 4 echipe din tara, ajunse aici in urma fazelor zonale.

 Ieri (joi, 25 iunie), de la ora 18.00, echipa beiuseana a invins pe Jiul Petroşani, in a doua semifinala, cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Micle in minutul 57.

 CF Bihorul Beiuş va juca astazi de la ora 18 contra celor de la CSM Pascani, care în prima semifinală a trecut de Olimpia Suseni (Argeş), cu 5-2

 CF Bihorul a eliminat în faza interjudeţeană pe Unirea Sântana, 8-0 pe teren propriu şi 2-3 în deplasare, şi a invins fara drept de apel toate echipele prezenta saptamana trecuta în turneul zonal pe care l-a organizat la Beiuş: 4-1 cu CS Ocna Mureş, 4-0 cu Victoria Carei şi 4-0 cu CS Barcău Nuşfalău.

 Din lotul beiuşenilor fac parte Andrei Magda și Hari Ispas - portari, Szatmari Norbert, Vlad Foghiș, Daniel Stan, Miklo Roland, Cătălin Dan, Kurutz Istvan, Alexandru Turle, Alexandru Lezeu, Paul Mihuţa, Marc Micle, Cristian Lezeu, Cătălin Iştoc, Robert Țirban, Paul Chiș-Toie, George Tenche, Ramon Bărcaș, Cătălin Crețu, Sebastian Popa, Ionuţ Ille și Norbert Balint.

 Pentru a sustine si incuraja echipa beiuseana, in aceasta dimineata, la ora 3, un microbus cu suporteri a pornit spre Buftea, acolo unde speram ca CF Bihorul Beius sa castige titlul national.