castig la pacanele

Un barbat din Bucuresti in varsta de 40 de ani a jucat intr-o agentie Stanleybet la aparatele de tip slot -machine si a castigat, pe 18 noiembrie, premiul Mega Jackpot , in valoare 392 996 de lei.
 Bucuresteanul este agent imobiliar, iar o parte din timpul liber si-l petrece in agentia Stanleybet din Soseaua Iancului. A visat sa fie unul dintre castigatorii Mega Jackpot , dar nu credea ca acest lucru se va intampla prea curand, mai ales ca nu se considera un om norocos.    Norocul i-a iesit in cale, luni seara, la numai doua ore dupa ce a intrat in agentie. A jucat aproximativ 300 de lei pe care i-a multiplicat de mai bine de o mie de ori. Isi aminteste ca a sarit de pe scaun de bucurie, cand a vazut mesajul care il anunta ca a castigat potul cel mare .

   Barbatul stie deja ce va face cu banii pe care i-a castigat: ii va investi in terenuri agricole.

   „Cu banii castigati vreau sa-mi dezvolt o afacere in agricultura, este o investitie sigura, intr-un domeniu pe care il cunosc. Nu stiu in ce fel voi valorifica terenul pe care il voi cumpara, dar cu siguranta acesti bani imi permit sa achizitionez aproximativ 40 de hectare”.

   Cu toate ca a castigat echivalentul a 90 000 de euro in doar cateva ore, bucuresteanul este sigur ca nu se va schimba.

   „Un astfel de castig iti imbunatateste viata, dar nu trebuie sa te schimbe” crede el. Obiectivul sau este sa foloseasca acesti bani, intr-un mod care sa-i poata oferi un viitor mai bun fetitei sale, care are acum doar 4 anisori.

 Castigatorul va intra in posesia premiului joi, 21 noiembrie 2013, in agentia Stanleybet din Bucuresti, Soseaua Iancului, nr.37. Acesta va primi valiza cu cei 392 996 de lei direct de la campionul mondial la skandenberg si ambasadorul Mega Jackpot Ion “IRON” Oncescu.

 Despre Mega JackpotMega Jackpot reprezinta un sistem unic in Romania, prezent doar in agentiile Stanleybet din toata tara, al carui castig pleaca de la 200.000 de lei. Acesta cuprinde 200 de aparate de tip slot-machines legate in retea, iar banii se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. De la lansare si pana in prezent Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de peste 2 MILIOANE DE EURO.


Catalin Moise - Director Marketing Stanleybet