cat stam pe internet?

10.07.2013 16:40

Romanii sunt pe locul al doilea in topul europenilor care petrec cel mai mult timp online, cu o medie de 18,6 ore petrecute saptamanal pe Internet.
 Pe primul loc se claseaza ucrainienii, cu 20 de ore petrecute online pe saptamana, conform celui mai recent studiu Mediascope, remis Ziare.com.
 Pe locul al treilea se afla turcii, cu o medie de 18,3 petrecute pe Net in decurs de 7 zile.
 La nivelul activitatilor desfasurate online, romanii sunt si printre cei care folosesc cel mai mult mesageria instant. Ei utilizeaza astfel de servicii cu 60% mai mult decat media europeana a utilizatorilor de Internet.

 In ceea ce priveste clasamentul celor mai activi europeni in mediul online, danezii fac recenzii si dau feedback dupa utilizarea anumitor produse si servicii de doua ori mai mult decat media inregistrata la nivelul intregii Europe. Grecii sunt cei care folosesc cel mai mult blogurile - ei scriu pe blog de doua ori mai mult decat media europeana. Bulgarii fac cele mai multe apeluri telefonice online, utilizand servicii cum ar fi Skype-ul, cu 89% mai mult decat utilizatorul mediu european.

 La nivel european, exista 426,9 milioane de utilizatori de Internet, ceea ce reprezinta 65% din totalul populatiei europene. Numarul acestora a crescut cu 19% fata de anul 2010. (ziare.com)