LINKIN PARK REVINE CU UN NOU SINGLE

14.09.2013 08:58

 Inca din luna august, atat fanii Linkin Park cat si cei ai lui Steve Aoki au asteptat cu nerabdare lansarea single-ului 'A Light That Never Comes'.

 Joi seara, atat Linkin Park cat si Steve Aoki si-au anuntat fanii cu privire la regulile 'descoperirii' single-ului prin intermediul site-urilor: www.linkinpark.com si www.steveaoki.com. Astfel, fanii artistilor pot asculta noul single daca vor castiga jocul 3D de pe Facebook : 'LP Recharge' lansat pe https://bitly/playlprecharge. 
 'Cred ca noul single demonstreaza evolutia noastra pana in acest moment', a declarat Mike Shinoda. 
 'Realizarea piesei impreuna cu Steve si premiera ei prin intermediul jocului 'Recharge' cat si lansarea de pe Microsoft Xbox Musix - demonstreaza dorinta nostra de a experimenta si de a depasi clasicele granite de lansare', a adaugat Mike. 
 'A Light That Never Comes' va fi inclus pe viitorul album Linkin Park intitulat 'Recharged' care va contine noi variante ale pieselor de pe 'Living Things' - cel mai recent album al trupei, care a debutat pe locul 1 in topurile de specialitate din peste 20 de tari. 
 'Recharged' va fi lansat in Statele Unite pe data de 29 octombrie, iar o editie limitata a albumului va include o sculptura 3D bazata pe artwork-ul albumului 'Living Things'. 
Sursa -roton
Credit foto: James Minchin