posturi de radio amendate

31.07.2013 08:59

Postul de radio Kiss FM a fost sancţionat cu o amendă de 10.000 de lei pentru un episod din Unguru’ Bulan, din 15 mai, în care se vorbeşte despre doi prieteni care au cumpărat o păpuşă gonflabilă şi vor să facă o plângere la OPC pentru că aceasta nu corespunde cerinţelor lor.

 Radio Guerrilla a fost amendat cu 10.000 de lei pentru emisiunea Războiul sfârşitului săptămânii, prezentată de Iulian Tănase şi Mitoş Micleuşanu, în care s-a discutat despre un articol apărut în Weekend Adevărul, în care se vorbea despre o invenţie, „aparatul care depistează orgasmul instant”.

Iar Radio ZU a fost sancţionat cu o somaţie publică după ce Daniel Buzduganşi Mihai Morar au “făcut mişto” de sutienele Oanei Roman.     Consiliul Naţional al Audiovizualului a considerat că în emisiunea Morning ZU a fost încălcate dreptul la demnitate şi dreptul la imagine.

 Consiliul Naţional al Audiovizualului a monitorizat, în perioada 1 mai-30 iunie, programele matinale difuzate de posturile de radio Kiss FM, Radio Zu, Pro FM, Radio Guerrilla şi Radio 21.  (paginademedia.ro)