Romania - Ungaria, prefata meciului

 Ungurii incearca sa provoace un scandal de proportii in lotul echipei nationale a Romaniei. Un fotbalist din nationala vecina arunca in aer atmosfera din tabara "tricolorilor" printr-o dezvaluire despre relatia pe care Victor Piturca o are cu jucatorii nationalei.
 Mijlocasul Tamas Hajnal sustine ca a discutat cu colegul sau de la VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, care i s-a confesat ca jucatorii tricolori nu-l suporta pe selectioner.
 "Am auzit ca romanii au probleme, ca unii dintre ei evolueaza foarte putin. Dar poate cea mai mare problema a lor este relatia dintre antrenor si jucatori.  Alexandru Maxim, colegul meu de la Stuttgart, mi-a zis ca multi jucatori nu sunt de acord cu metodele de pregatire ale lui Piturca si cu tactica pe care o adopta. Jucatorii vor sa joace un fotbal ofensiv, in timp ce antrenorul se limiteaza sa se apere, ceea ce nu este pe placul multora", a spus Hajnal.
 Fotbalistul maghiar a mai precizat ca o alta problema din vestiarul nationalei este neconvocarea lui Adrian Mutu, deoarece jucatorii s-au impartit in doua tabere.
 "Exista tabere formate pro-Mutu si anti-Mutu, ceea ce inseamna ca nu au atmosfera potrivita. Poate fi un avantaj pentru noi ca cel mai bun atacant al lor nu evolueaza, dar si in tur puteam castiga pentru ca am fost mai buni", a mai spus Hajnal.
 Romania si Ungaria se vor intalni vineri, 6 septembrie, de la ora 21:00, intr-un meci programat pe National Arena din Capitala.
 Ungaria ocupa locul 2 in grupa D de calificare la Cupa Mondiala 2014 cu 11 puncte, in timp ce Romania este pe trei, cu 10 puncte.
 Pe 10 septembrie, Romania va intalni pe teren propriu Turcia, in timp ce Ungaria va primi vizita Estoniei. (ziare.com)