SOC! Rapid retrogradata in Liga a 2-a

02.08.2013 16:28

 Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, ca va lua act de decizia TAS, formatia Rapid Bucuresti urmand a fi retrogradata in Liga 2.
 
Comitetul de Urgenta al FRF se va intruni in perioada urmatoare pentru a pune in aplicare hotararea instantei de la Lausanne.
Iata comunicatul Federatiei:
"Federatia Romana de Fotbal a primit decizia Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne cu privire la apelul inaintat de CS Concordia Chiajna impotriva deciziei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din ziua de 6 iulie a.c., de disputare a jocului de baraj pentru obtinerea dreptului de participare in campionatul Ligii I, editia 2013-2014, intre CS Concordia Chiajna si SC FCRapid SA.
Apelul a fost admis, Judecatorul Unic hotarand anularea deciziei Comitetului Executiv evocata mai sus si inregistrarea CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii I, editia 2013-2014, in locul SC FC Rapid SA.
In conformitate cu Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de Urgenta al FRF urmeaza sa ia act de aceasta decizie si sa dispuna punerea ei in aplicare, Liga Profesionista de Fotbal, in calitate de organizator al campionatului Ligii I, fiind singurul organism competent in ceea ce priveste aplicarea in concret a deciziei TAS mentionate."

 Formatia Rapid Bucuresti va fi retrogradata in Liga 2 dupa o decizie luata vineri de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
 Locul giulestenilor va fi luat de Concordia Chiajna, grupare pe care Rapid a invins-o intr-un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga.   (ziare.com)