vremea pentru 2 saptamani

08.07.2013 22:35

Meteorologii au emis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 8-21 iulie.

Crisana
  Regimul termic diurn nu va avea variatii importante in primele zile, cand mediile
temperaturilor maxime vor fi cuprinse de 27...28 de grade. Din data de 12 iulie, valorile termice vor scadea usor, pana la medii de 25 de grade, apoi se vor mentine relativ constante pana la sfarsitul primei saptamani de prognoza.
  Cea de a doua saptamana va aduce o incalzire treptata, vremea va deveni calduroasa, iar mediile temperaturilor maxime vor urca spre 30 de grade Celsius la sfarsitul intervalului.
  Pana in data de 12 iulie, ploile isi vor face aparitia local, in fiecare zi, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptilor, apoi se vor semnala doar izolat.

La munte
  Pana in 12 iulie regimul termic se va mentine relativ constant, cu medii ale
temperaturilor maxime de 17...18 grade si ale minimelor nocturne de aproximativ 10 grade. Intre 13 si 16 iulie, o usoara racire va determina o scadere de 2...3 grade, apoi valorile termice vor creste din nou, astfel incat la finalul intervalului de prognoza se vor atinge maxime situate, in medie, in jurul a 20 de grade Celsius si minime de 10...11 grade.
  Vor fi averse si descarcari electrice, la nivel local, mai ales in cursul dupa-amiezelor, pe tot parcursul perioadei de prognoza.  (Ziare.com)